Gezondheidsvoordelen Luchtbevochtiger

De luchtvochtigheid kwaliteit

Gezonde lucht bevat een relatieve luchtvochtigheid van 40% tot 60%. Maar tijdens de winterdagen wordt de luchtvochtigheid vaak lager waardoor we droge lucht inademen in huis. Als de luchtvochtigheid niet rond het doorsnee ligt ben je meer vatbaar voor een aandoening aan de luchtwegen. Een ander kwaaltje kan zijn dat je sneller vermoeid bent, of een verminderde concentratie eraan over houdt.

Etherische oliën

Etherische oliën zijn niet schadelijk voor je gezondheid of het milieu. In tegendeel zelfs! Bepaalde geuren kunnen bijdragen aan een betere nachtrust, minder lichamelijke ongemakken en een betere gemoedsrust.

Feit: Etherische oliën kunnen helpen bij depressies en migraine, doordat de oliën in feiten gebruik maken van het reukorgaan die gelukshormonen in de hersenen stimuleren.

Zorgt voor rust

Het geluid van onze Aroma Diffusers wordt als prettig ervaren. Het zachte geluid van de nevel die door de kamer verspreid wordt is erg aangenaam en werkt rustgevend.

Heerlijk als u gaat slapen, een boek wilt lezen óf geniet van een glas wijn.

De Multifunctionaliteit.

In de winter zal je merken dat je droge lippen en handen krijgt, maar met een bevochtiger is dit probleem gauw de wereld uit! En het gehele jaar door trekken er heerlijke geuren door je woonruimtes.

Alles wat je moet weten
luchtbevochtiger

Luchtbevochtiger

Het apparaat zorgt ervoor dat water wordt omgezet in fijne nevel die zich verspreid door de hele kamer, en daardoor de lucht bevochtigd.

Bekijk alles
etherische olie

Etherische Olie

Wat zijn etherische oliën, waarom maakt men er tegenwoordig zoveel gebruik van en wat zijn nou de voordelen van deze oliën?

Bekijk alles
gezondheidsvoordelen luchtbevochtiger

Gezondheidsvoordelen

Onze luchtbevochtiger en olie brengen niet alleen rust, maar bevorderen ook uw gezondheid. Lees hier wat onze producten voor u kunnen betekenen.

Bekijk alles