Luchtbevochtiger

Een luchtbevochtiger voor bij jou Thuis.

Een luchtbevochtiger is een apparaat wat de luchtvochtigheid in je huis verhoogt. Gezonde lucht bevat een relatieve luchtvochtigheid van 40% tot 60%. Maar tijdens de winterdagen wordt de luchtvochtigheid vaak lager waardoor we droge lucht inademen in huis.

Als de luchtvochtigheid niet rond het doorsnee ligt ben je meer vatbaar voor een aandoening aan de luchtwegen. Een ander kwaaltje kan zijn dat je sneller vermoeid bent, of een verminderde concentratie eraan over houdt.

Optimaal luchtkwaliteit door onze Luchtbevochtigers.

Neem een kijkje bij onze categorie luchtbevochtigers. Deze apparaten zorgen ervoor dat de luchtvochtigheid optimaal blijft. Het apparaat zorgt ervoor dat water wordt omgezet in fijne nevel die zich verspreid door de hele kamer, en daardoor de lucht bevochtigd. Hierdoor wordt het luchtkwaliteit fors verbeterd en zal voorkomen dat onder andere de huid of slijmvliezen gaan uitdrogen.  

Bestrijd kwaaltjes met een Luchtbevochtiger

Een huis met een slechte luchtvochtigheid is niet comfortabel voor jou, je kinderen en huisdieren. Bovendien veroorzaakt het allemaal nare kwaaltjes, herken jij een van de volgende problemen? Dan is het wellicht tijd om een Luchtbevochtiger aan te schaffen.

  • Droge ogen
  • Hoofdpijn
  • Een verstopte neus
  • Vermoeidheid
  • Verslechterde concentratie

Luchtbevochtiger en geurverspreider

Onze Luchtbevochtigers kan je multifunctioneel gebruiken. En bevatten vaak leuke extra’s. Het hoofddoel van een Luchtbevochtiger is om de luchtvochtigheid te verbeteren en deze te herstellen.

Door middel van etherische oliën toe te voegen in het water krijg je verneveling die uit de bevochtiger komt. Een heerlijke geur die door het hele huis, of kamer ruikbaar is.

Zo wordt onze luchtbevochtiger omgezet in een Aroma Diffuser. Het is een hele eenvoudige manier om ook nog eens vieze geurtjes aan te pakken, en om je huis weer lekker en fris te laten ruiken.

Alles wat je moet weten
luchtbevochtiger

Luchtbevochtiger

Het apparaat zorgt ervoor dat water wordt omgezet in fijne nevel die zich verspreid door de hele kamer, en daardoor de lucht bevochtigd.

Bekijk alles
etherische olie

Etherische Olie

Wat zijn etherische oliën, waarom maakt men er tegenwoordig zoveel gebruik van en wat zijn nou de voordelen van deze oliën?

Bekijk alles
gezondheidsvoordelen luchtbevochtiger

Gezondheidsvoordelen

Onze luchtbevochtiger en olie brengen niet alleen rust, maar bevorderen ook uw gezondheid. Lees hier wat onze producten voor u kunnen betekenen.

Bekijk alles